top of page

Massage/ Lichaamspeeling-pakking

Voelt u zich moe of gestresst? Gun uzelf eens een massage.

Carrière, huishouden, sociale verplichtingen, sport, hobby’s; we hebben het drukker dan ooit, waardoor ons lichaam en onze geest onder constante spanning staan. Een massage is een ontspannend moment in een drukke week.

Even tijd voor uzelf en genieten van een massage die een weldadig gevoel geeft. Het is leuk als je na een massage geen drukke dingen meer op je programma hebt staan, maar even heerlijk kunt nagenieten.

Indien niet serieus, gelieve zich te onhouden, anders wordt de behandeling onmiddellijk stopgezet en volledig aangerekend! Wij geven enkel professionele massages.

De Hot Lava Shell (Schelpen) massage is een ontspannende massage die warmte gebruikt, net zoals de bekende hot stone massage. Bij een Lava Shell (Schelpen) massage, maken we gebruik van echte schelpen uit de Filippijnen die zachtjes het lichaam masseren.

De warmte komt van binnenuit de schelp door een mengsel van mineralen, algen, zout water en etherische oliën. Wanneer ze worden gecombineerd ontstaat er een chemische reactie die voor warmte zorgt voor de hele massage. In tegenstelling tot de hot stone massage houden we de schelp in de palm van onze hand, en geven we hiermee lichte effleurages. Het is vooral een ontspannende, rustgevende massage en dat is gelijk het verschil met een hot stone massage die veel dieper doordringt. De schelpen zijn echte tijger-gestreepte venusschelpen, die een traditioneel onderdeel vormen van het Filipijnse dieet.

De warme bamboemassage is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en is ontspannend maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het helpt bij de afvoer van toxines (giftige stoffen) en het verbeteren van een slechte bloedsomloop. Daarnaast zet ik deze techniek soms ook in bij de cellulite-behandeling omdat dieper gelegen weefsels erg goed bereikt kunnen worden op deze manier.

Met verwarmde bamboestokken worden de zenuwuiteinden in je huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en en sneller herstel van het lichaam.

De technieken van deze massagevorm vinden we terug in massages zoals shiatsu, Ayurvedische massage en lymfedrainage. Bamboestokken worden gebruikt als hulpmiddelen om een volledige lichaamsmassage te geven, ze zijn een verlengstuk van onze handen, voorarmen en ellebogen. Hierdoor kan er met deze massage dieper gewerkt worden en zal deze massage meer effect hebben.

Twee van de belangrijkste eigenschappen voor deze massage zijn Piezo- en Pyro-elektriciteit. Piezo wordt geactiveerd door druk, Pyro door warmte. Omdat er met behulp van de stok dieper doorgedrongen kan worden in de weefsels, worden deze twee eigenschappen geactiveerd en verwarmd.

De druk van de bamboemassage wordt helemaal met u afgestemd.

Voor tengere of heel slanke mensen is deze massage niet geschikt omdat de druk van de stok soms als pijnlijk kan worden ervaren op botten en gewrichten.

Omschrijving
Prijs
Relaxerende rugmassage 15 min
€ 16
Relaxerende rugmassage 30 min
€ 31
Candlemassage van de rug 30 min
€ 35
Hemelse hoofdhuidmassage 15 min
€ 16
Totale relaxlichaamsmassage 60 min
€ 62
Candlemassage(met een heerlijke massagekaars) lichaam 60 min
€ 66
Hot lava shellmassage 60 min
€ 75
Warme bamboemassage 60 min
€ 75
Ayurvedamassage 1u30
€ 90
Suikerpeeling van het lichaam met affleurage
€ 37
Peelingpakking van het lichaam met effleurage
€ 60
Aromapakking van het lichaam met peeling en effleurage (ontgiftend, voedend, drainerend)
€ 75
bottom of page