top of page

Permanente make-up van de lippen

Bij de lippen kun je kiezen voor een duidelijk aanwezige lipliner in de door jou gewenste kleur of voor een minder opvallende lipliner om een vage lipcontour weer mooi strak en duidelijk te maken. Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduweffect te laten verlopen of de hele lippen in te kleuren (full lips) waardoor er na genezing een mooie zachte kleur op de lippen achterblijft. Je lippen zullen hierdoor optisch voller lijken. Hier kunt u de prijzen terugvinden

Waarop moet u vooraf op letten bij pmu aan de lippen?

  • Scrub uw lippen voor de behandeling regelmatig met peeling voor de lippen of tandenborstel. De laatste 2 dagen elke dag.
  • Smeer de lippen 5 dagen lang voor de behandeling in met Zovirax of Aciclovircrème
  • Indien u gevoelig bent voor koortsblaasjes, kunt u het best bij de apotheek preventieve medicatie zoals L-Lysine halen om 100% zeker te zijn dat er geen koortsblaasjes actief zullen worden of deze zoveel mogelijk beperkt worden. U moet dit min. 1 week op voorhand beginnen in te nemen en min. 1 week nadien.
  • Als u in het verleden koortsblaasjes op uw lippen hebt gehad (herpes simplex), raad ik u aan om contact op te nemen met uw huisdokter om een ​​voorschrift voor een oraal antiviraal medicijn te krijgen en dergelijke uitbraken te voorkomen. U moet dit 4 dagen vóór de behandeling, op de dag van de behandeling en 3-4 dagen na de behandeling innemen. Herpes simplex / koortslippen zijn een typische reactie bij permanente make-up van de lippen als u daar gevoelig voor bent.
  • PMU behandelingen veroorzaken geen koortslippen, maar als u het virus draagt, blijft het in het lichaam en kan het door de behandeling worden opgewekt.
  • Harsen/waxen of bleekbehandelingen van de bovenlip mogen niet worden uitgevoerd gedurende een periode van ten minste twee weken voorafgaand aan uw permanente cosmetische behandeling.
MTXX_MR20230221_010303952-01.jpeg
uri_mr1661819938884~2-02.jpeg
17_20231203_205001_0016_edited.jpg
bottom of page