top of page

Permanente make-up van de wenkbrauwen

Wie wil er geen volle, mooi gevormde wenkbrauwen? Permanente make-up bij wenkbrauwen is aan te bevelen als je door omstandigheden weinig of geen haar hebt, ze voller wenst te hebben of niet tevreden bent over de vorm of dikte van uw wenkbrauwen. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eveneens met PMU worden gecamoufleerd. Op een natuurlijke manier worden de wenkbrauwen op de contouren van het gezicht afgestemd met PMU met de schaduwtechniek of hairstrokes/microblading (getekende haartjes).

Wenkbrauwen moeten uiteindelijk heel natuurlijk worden. Dit kan doordat verschillende technieken gecombineerd (kunnen) worden: hairstrokes en schaduw. Na de behandeling is de kleur in eerst donkerder dan na wanneer de genezing voltooid is.

In de eerste week na de behandeling neemt de kleurintensiteit met ca. 40-60% af. De komende weken na de behandeling zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen.

Kijk gerust op mijn Instagram pmu_lore_vermeersch of Facebook Lore Vermeersch permanente make-up/micropigmentatie om mijn werk te zien.


Wat is het verschil tussen Microblading en Ombre?

Microblading is een techniek waarbij we handmatig met een tool en een naald pigmenten in de huid brengen. Het wordt gebruikt voor de wenkbrauw hairstroke techniek. Het verschil met permanente make-up is dat we bij microblading geen machine gebruiken, maar een pen met steriel verpakte naalden. De techniek is heel fijn, waardoor het moeilijk te onderscheiden is van echte haartjes en komt oorspronkelijk uit Azië. Dit kan enkel bij mensen die geen fijne huid hebben.

Daarnaast is Ombre meer een schaduwtechniek. Deze techniek wordt vaak gekozen om een zacht, ingepoederd effect te krijgen. Ze kunnen zowel heel zacht als meer uitgesproken gezet worden; afhankelijk van wat u zelf wenst.

Een andere mogelijkheid is de combinatie van deze 2 technieken .

Zo kan ik kleine haartjes zoals met Microblading aan de voorzijde plaatsen en dan overgaan in Ombre voor een mooi vol effect.

Voor wie is Microblading, poederwenkbrauw of Ombre geschikt?

• Het aanpassen/perfectioneren van de bestaande wenkbrauwvorm

• Verdikking van bestaande dunne wenkbrauwen

• Dunne wenkbrauwen veroorzaakt door jaren van veelvoudig epileren

• Het corrigeren van asymmetrie

• actieve levensstijl

• moeilijkheden bij het toepassen van normale make-up

• wens om er op elk ogenblik fris en verzorgd uit te zien

• Chemotherapie of Alopecia

• Littekens 

Voor prijzen: klik hier

Microblading

Hairstroke techniek, ook wel haartjes techniek genoemd, voor zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen. Met een flinterdunne naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk gecreëerd door haartjes “te tekenen” (pigmenteren) in de huid. Er ontstaat zo een heel natuurlijk effect na genezing. Deze techniek wordt ook gebruikt om ontbrekende stukjes (bijv. littekens) in de wenkbrauwen op te vullen. Dit is niet voor alle huidtypes geschikt.
22_20231203_205001_0021.png

Powderbrows of Ombré

Powder- ofwel schaduwtechniek, voor zachte poederachtige maar toch aanwezige wenkbrauwen. Met de schaduwtechniek wordt de wenkbrauw ingeschaduwd en een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd waardoor een natuurlijk zachte wenkbrauw ontstaat na genezing.

Voor alle huidtypes geschikt.

Combibrows

Dit is een combinatie van de 2 technieken, de powdertechniek, gecombineerd met de microblading

bottom of page