INSTITUUT CLEOPATRA 

Welkom  

Huidige acties Schoonheidsinstituut Cleopatra


Black Friday & small Business Saturday acties tem Zat 5 dec '20

20% korting op alle maquillage in voorraad van Karaja

10% korting op alle aanwezige voorraad huidverzorgingsproducten van Jean D'arcel

Nu tijdelijk 145 euro incl. mooie toilettas en paraplu.
Deze set met sojakaars, dagcrème, nachtcrème, reiniging en lotion kosten normaal 194 euro.
Is uw huid:
Acne-gevoelig?
Vet met overtollig talg?
Verontreinigd met vergrote talgklieren?
De reiniging bevat ingrediënten die de werking van de talgklieren normaliseren, de groei van bacteriën remt en irritaties verzacht.
Uiteraard wordt ook make-up, het teveel aan sebum, dode huidcellen verwijderd en de pH waarde van de huid verlaagd
Het synergetisch effect van shikiminezuur en salicylzuur ontstopt en reinigt, en mat de huid.
De dag en nachtcrème zijn speciaal ontworpen dermo-cosmetische therapieën die het microbioom van de acne-gevoelige huid reguleren. Het is gebaseerd op een intelligent mechanisme dat het communicatiesysteem tussen bacteriën blokkeert – Qurorum Sensing (QS). Het QS-systeem is de primaire boosdoener die verantwoordelijk is voor het verstoren van het microbioom van de huid en acné-laesies.
Een van de ingrediënten is een innovatieve Quora Noni PRCF-stof die fytopeptiden (plantenbiofactoren) uit Noni-stamcellen bevat. Dit is een intelligente dermo-hacker van bacteriële signalen die de samenstelling van de biofilm op het huidoppervlak effectief beïnvloedt 

Prp set nu voor 160 euro ipv €209 incl. Melk en lotion, dag/nachtcrème en serum, sojakaars, paraplu en mooie toilettas.
De laatste geavanceerde PRP technologie met plasma-like effect is een niet invasie antwoord op esthetische behandelingen wet platelet-rich plasma. Deze bevatten 2 signaalpeptides, W3 peptide en GHK-Cu peptide die zeer huid herstellend werken. Deze lijn werkt op een totale verjonging van de mature huid.

Nu voor slechts €199 ipv €263
Dag(50ml) en nachtcrème (100ml),reiniging en lotion, sojakaarsjes, paraplu en mooie toilettas.
Krachtige anti-aging set met nano-ingekapselde Retinol, Ferulic Acid and Vitamine A, E and C met SPF 15. De gepatenteerde Vecticellen® zijn transportmiddelen die deze Vit A, E, C en retinol kunnen versmelten met huidcellen en gaan deze door hun 'nanocapsule' 'vervoeren' naar de epidermis en de dermis, waar ze geleidelijk aan worden vrijgegeven.
Aangeraden voor lijntjes, photo aging, verkleuringen, preventie en de eerste tekenen van veroudering. Verhoogt de collageen productie en vocht in de huid. Vernieuwt uw huid, wat ervoor zorgt dat hij er effectief jonger en frisser uit gaat zien.
De micellaire reinigingsgel en tonic zijn ook voor gevoelige huid of Acné huiden geschikt. Verwijdert onzuiverheden en make-up, en bevat lactobionzuur met hydraterende en anti-oxidantieve eigenschappen. Ze reguleert de pH van de huid en bereidt de huid voor op de opname van actieve werkstoffen.

Deze geweldige set nu voor €179 ipv €224 met reiniging,lotion, serum dag/nachtcrème, sojakaars, paraplu en mooie toilettas
UniTone Neuro Therapy gaat het gevecht aan tegen verkleuringen van verschillende oorsprong. Zowel hormonaal, door uv-stralen,al dan niet afkomstig van de zon, donker verkleurde littekens van bv. Acné. Deze neurocosmetica gaat met de hoogste aanbevolen concentraties actieve werkstoffen de factoren en de receptoren die verantwoordelijk zijn voor de verkleuringen door melanogenese gaan aanpakken en zo de huid doen oplichten.
Deze lijn mag ook het hele jaar door gebruikt worden, daar ze zowel een preventieve als een eliminerend werking op de verkleuringen heeft.
Ook na behandelingen met zuren, IPL, ontharing en scheren gaat deze pigmentverschuivingen tegengaan.
De transform ha set nu voor 149 euro ipv 194 euro met reiniging, lotion, dag/nachtcrème, elexir, sojakaars, paraplu en mooie toilettas.
Transform HA® THERAPIE werkt met Vecticell™ Ha. Dit is een nieuwe generatie hyaluronzuur die ingekapseld is in flexibele, vervormbare, extreem kleine dragers. Hierdoor kan dit hyaluronzuur de epidermis doordringen en de dermis bereiken. Daar gaat het water binden voor een lange periode, waardoor dit een diep hydraterend effect heeft, de huid dichtheid verhoogt en rimpeltjes kan verminderen.
Een ander actief ingrediënt is Hydroxyapatite, deze zorgt voor een “soft-focus effect” en is een natuurlijke filter dat beschermt tegen zonnestraling. Ook gaat het door de lichte zure pH waarde van de huid, calcium ionen loslaten dat het herstelproces van de huid en het vormen van nieuwe cellen gaat bevorderen.