top of page

Contact en openingsuren Cleopatra, Ruddervoorde

Geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Neem telefonisch contact met ons op en we reageren zo snel mogelijk tijdens de openingsuren!

Tijdens een ontspannende verzorging zijn we telefonisch niet bereikbaar. Spreek dan gerust een bericht in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Reservaties enkel telefonisch of via de knop: online afspraak maken aub, daar wij door het online reserveringssysteem geen plaats in optie kunnen houden.

Alvast bedankt voor uw begrip en tot binnenkort voor uw ontspanningsmoment , huidverbeteringsmoment of Permanente make-up bij Instituut Cleopatra! :-)

Groetjes,

Lore en Fien

PS: omwille van de covidmaatregelen ontvangt u bij boeking nog een aparte mail met alle regels die we moeten volgen. Gelieve ook steeds uw mondmasker aan te hebben en uw handen te ontsmetten voor het binnenkomen aub.

Wij werken volgens de regels van mysafebeautysalon en hebben ook een luchtreiniger met 6-voudige filter, waaronder ook UVC-licht en een Hepa H13 filter en CO2 meter.

De contactpersoon binnen ons instituut is: Lore Vermeersch, te bereiken op het nummer 

0488/46 46 06

Contactgegevens

Lore Vermeersch

Hillestraat 1a

8020 Ruddervoorde

BE0887 269 193

Reknr: BE82 0015 7860 4268

Tel: 0488/46 46 06

E-mail: info.cleopatra@telenet.be

Openingsuren

enkel op afspraak:

MA-ZA: Overdag en 's avonds (ma-do tot 22u) enkel op afspraak

Gesloten op WOE en op Zon- en feestdagen

Wegens constante bijscholing voor master in de permanente make-up, congressen en opleidingen in het buitenland is het instituut heel af en toe gesloten, dank voor uw begrip! 

bottom of page