top of page

Derma-cosmetics:

Dermatology meets cosmetics wich combine innovation and medial effectiveness

Filosofie

Arkana is de nieuwe generatie van huidverzorgingsproducten. Deze huidverzorgingsproducten zijn cosmeceutica, dat wil zeggen cosmetica die een diepere impact op de huid hebben dan de traditionele cosmetica en in wetenschappelijke laboratoria zijn ontwikkeld.

Traditionele cosmetica verzorgen de huid op een oppervlakkig niveau, namelijk op de bovenste huidlaag (dode huidcellen) en daardoor verdwijnt het effect snel. Om invloed te hebben op de activiteit van onze huidcellen en/of om huidverjonging te bereiken, moeten de diepere huidlagen bereikt worden. Deze producten bevatten daarom biologisch actieve ingrediënten die de werkzaamheid van het product garanderen.

Youth lab. dermocosmetics:

Where dreams turn to science

YOUTH LAB. is een Grieks merk van geavanceerde huidverzorgingsproducten met als doel het metabolisme van de huid te verbeteren voor een gezondere, jeugdige uitstraling. Elk product richt zich op een andere stofwisselingsfunctie en bevat actieve huideigen ingrediënten, speciaal ontworpen om de huid in balans te brengen en aan te spreken op zijn eigen herstel- en regeneratiefunctie.

Alle producten van dit merk zijn dermatologisch getest en geformuleerd zonder parabenen, chemische detergenten en zijn dierproefvrij.

Zou u geloven dat jeugdigheid het resultaat is van een mechanisme dat nooit stopt met werken?

Nee, het is geen sciencefiction. Het is je huidmetabolisme, en het werkt al voor jou.

Met het verstrijken van de tijd, vertraagt je huidmetabolisme en een aantal cruciale ingrediënten verminderen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Tegelijkertijd wordt de huid blootgesteld aan constante milieuproblemen, zoals vervuiling, uitlaatgassen en UV-straling, waardoor de huid kwetsbaar is en openstaat voor bekende veranderingen zoals dofheid, donkere vlekken en rimpels.

Door middel van lopend onderzoek hebben de wetenschappers van YOUTH LAB. een manier ontdekt om je huidmetabolisme te stimuleren en deze effecten om te keren. Ze hebben innovatieve formules ontwikkeld met ingrediënten die uw huideigen stoffen nabootsen, waardoor je de jeugdige teint krijgt waar je altijd van hebt gedroomd.

Jean d'arcel gelaat, lichaam en make-up

JEAN D’ARCEL is een Duits familiebedrijf dat al ruim 55 jaar professionele huidverzorgingsproducten produceert. Zij bieden een hoogwaardig assortiment producten aan. Deze zijn steeds gebaseerd op de Franse cosmetica tradities in combinatie met de Duitse kwaliteit en betrouwbaarheid.

JEAN D’ARCEL is een heel actief bedrijf en verdeelt hun producten in meer dan 40 landen gespreid over de hele wereld. Ook op vlak van productontwikkeling staan ze niet stil.

Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld.

Hoogwaardige voedingssupplementen van 

Sckin nutrition

Binnen ScKIN Nutrition nemen we jou graag mee in de wereld van gezonde voeding voor jouw huid. Krijg jouw beste huid ooit met ScKIN Nutrition

Waarom ScKIN?

  • Ondersteunt bij problemen met de huid
  • Helpt de hydratatie van de huid
  • Behoud de stevigheid van de huid
  • Een mooie huid begint van binnenuit
  • Natuurlijke huidverjonging
  • Draagt bij aan mooie haren en nagels
  • Helpt het haarvolume te verbeteren
  • Anti-aging formule
  • Vitamine C is nodig voor de aanmaak van collageen wat de huid verstevigd.
  • ScKIN zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, probiotica, immuunsysteem ondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment van zeer toffe en betaalbare my flame kaarsen ,nagellak en voetverzorgingsproducten van pronails, geurstokjes van Ipuro

De was van sojakaarsen is mooi, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf en je kunt sojakaarsen ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Sojakaarsen worden gemaakt van de olie die uit een sojaboon is geperst. De kaarsen zijn dus ook helemaal vegan. De kaarsen worden gesierd met een leuke, lieve of grappige quotes zodat je altijd iets passends kunt vinden voor elke gelegenheid. Onze kaarsen kun je ook gebruiken om uw handen extra te verzorgen.

Waarom wil je sojakaarsen in huis in plaats van reguliere kaarsen?

Ten eerste zijn de meest voorkomende kaarsen gemaakt van paraffine dat vervaardigd is uit ruwe olie, een uitputbare bron. Sojakaarsen zijn natuurlijke kaarsen gemaakt van sojabonen, een natuurlijke-, biologisch afbreekbare- en hernieuwbare bron. Voor het verbouwen van sojabonen worden in Argentinië en Brazilië regenwouden gekapt en zijn de bonen vaak genetisch gemanipuleerd. De sojawas van onze kaarsen komt echter van lokale boeren bij onze kaarsenmakerij. Hiervoor zijn geen regenwouden gekapt en de bonen zijn non-gmo geteeld. Maar wat zijn nu precies de voordelen van kaarsen zonder paraffine voor jou? We hebben het hieronder voor je op een rijtje gezet.

Langere brandtijd*

Sojakaarsen branden 30% tot 45% langer in vergelijking met paraffine kaarsen. Je hebt dus veel langer plezier van je kaars(en) en dit is natuurlijk ook weer beter voor het milieu en je portemonnee.

Geen roet*

Heb jij het ook wel meegemaakt dat je een kaars bij de muur hebt gezet en er een grote zwarte walm op je muur achterbleef? Of als je vaak kaarsen brandt in je huis, de muren en het plafond op den duur zwart worden? Daarnaast zitten er ook kankerverwekkende stoffen (zoals benzeen) in deze zwarte rook en is dus slecht voor je gezondheid. Met de natuurlijke kaarsen van My Flame heb je hier allemaal geen last van. Sojakaarsen veroorzaken namelijk geen zichtbare rook en stoten niet tot nauwelijks roet af. Dus geen zorgen, zet je huis gerust vol met onze kaarsen.

Betere geurverspreiding*

Sojakaarsen hebben een langere en snellere geurverspreiding dan paraffine kaarsen door hun lagere brandpunt. My Flame probeert de geuren van de kaarsen zoveel mogelijk met essentiële oliën te verkrijgen. Het resultaat van onze heerlijke geuren komt voort uit een mix van essentiële oliën en parfumolie. Wij werken samen met een gerenommeerd parfumhuis in Frankrijk. De geuren zijn met zorg door ons samengesteld en van hoge kwaliteit. Van onze kaarsen krijg je geen hoofdpijn :-).

Was gemorst? Geen probleem!

Ben je een beetje onhandig geweest en heb je was gemorst? Geen zorgen! Met paraffine kaarsen ben je wellicht gewend de was er met een mes of iets dergelijks af te schrapen en zodoende het desbetreffende oppervlak verder te beschadigen. Met natuurlijke kaarsen gemaakt van sojawas kan je gewoon met warm water en zeep van het oppervlak verwijderen.

Volledig opbranden van de kaars

Sojakaarsen branden volledig op. Houd er wel rekening mee dat het bovenste gedeelte van de kaars vloeibaar moet zijn tot aan de rand van het glas. Anders branden de zijkanten de volgende keer dat je de kaars aansteekt niet mee. Daarnaast kan je het glas van de kaars makkelijk schoonmaken (ook vaatwasser bestendig) zodat je het glas de volgende keer bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een lekker drankje ;-). Bij paraffine kaarsen blijft er vaak veel was over in het glas en zal je de was nooit volledig uit het glas kunnen krijgen, zonde!

* Wetenschappelijk bewezen

bottom of page