Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

INSTITUUT CLEOPATRA

Over:

Lore Vermeersch

Ik ben Lore Vermeersch, schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd voetverzorger en permanente make-up specialiste met bijna 20 jaar ervaring en ondertussen 14 jaar zaakvoerster van Instituut Cleopatra.

Gedreven tot en met en een doorzetter, opgeven staat niet in mijn woordenboek ; dat laatste kwam het voorbije jaar al veel van pas.

Mijn voorliefde voor de beautybranche zat er al van kleinsaf in.

Na mijn opleiding in het T.I.H.F., de vele uren stage, weekendwerk, werken in de branche, voelde ik dat ik meer wou.

Ik wou iedereen in alle rust kunnen laten genieten van hoogwaardige verzorgingen met de beste technieken, een persoonlijke aanpak en no nonsens advies.

Ik ben toen begonnen met mezelf bij te scholen, ook dermatologische en orthomoleculaire kennis mogen niet ontbreken. Die bijscholingen gebeurden heel dikwijls in het buitenland, waardoor ik ondertussen zeer leuke collega's heb mogen ontmoeten van over de hele wereld.

Enkele jaren geleden kreeg ik er naast huidverbetering, een nieuwe passie bij, waarvoor ik al veel buitenlandse bijscholingen bij topspecialisten heb gevolgd.

Over:

Fien Cappaert

Fien Cappaert, een lieve, enthousiaste en spontane vrouw met een groot hart voor mensen.

Ze is afkomstig uit Veldegem en bijna 10jaar geleden afgestudeerd als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd voetverzorger en nagelstyliste.

Ook zij is zeer gedreven om te blijven bijscholen en gepassioneerd door ons geweldige vak.

Haar grootste passies zijn pedicure, alles wat te maken heeft met nagels en huidverzorging.

Met een grote portie enthousiasme staat Fien elke dag klaar om u tot in de puntjes te verzorgen.

Over:

Instituut Cleopatra

Dat onze job, onze passie en hobby is, dat zouden we je het liefst van al zelf eens laten ervaren en voelen. We willen u de beste dienstverlening bieden en zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Kwaliteit, vriendelijkheid en een grote glimlach staan op nummer 1 voor heel ons team.

In het brede aanbod vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Om u in alle rust te laten genieten, werken we enkel op afspraak en kunnen we de telefoon niet altijd beantwoorden. Maar dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug!

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Volg ons op Facebook en IG voor het laatste nieuws.

Er volgt nog veel meer!

Groetjes,

Lore & Fien

0