top of page

Over:

Lynn Claeys

Onze lieve Lynn, manusje van alles,met een groot hart voor mensen en een passie voor alles wat met onze branche te maken heeft.

Ze is afkomstig uit Torhout en een drietal jaar afgestudeerd als schoonheidsspecialiste,gespecialiseerd voetverzorger ,browstyliste en nagelstyliste.

Lynn is een harde werker die jullie graag even laat wegdromen, er alles aan doet om het u naar u zin te maken en zoveel mogelijk in de watten te leggen.

Over:

Lore Vermeersch

Ik ben Lore Vermeersch, schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd voetverzorger en permanente make-up specialiste met bijna 20 jaar ervaring en ondertussen 14 jaar zaakvoerster van Instituut Cleopatra.

Gedreven tot en met en een doorzetter, opgeven staat niet in mijn woordenboek ; dat laatste kwam het voorbije jaar al veel van pas.

Mijn voorliefde voor de beautybranche zat er al van kleinsaf in.

Na mijn opleiding in het T.I.H.F., de vele uren stage, weekendwerk, werken in de branche, voelde ik dat ik meer wou.

Ik wou iedereen in alle rust kunnen laten genieten van hoogwaardige verzorgingen met de beste technieken, een persoonlijke aanpak en no nonsens advies.

Ik ben toen begonnen met mezelf bij te scholen, ook dermatologische en orthomoleculaire kennis mogen niet ontbreken. Die bijscholingen gebeurden heel dikwijls in het buitenland, waardoor ik ondertussen zeer leuke collega's heb mogen ontmoeten van over de hele wereld.

Enkele jaren geleden kreeg ik er naast huidverbetering, een nieuwe passie bij,namelijk pmu,maar ook verwijderen van verkeerd geplaatste permanente make-up, waarvoor ik al veel buitenlandse bijscholingen bij topspecialisten heb gevolgd.

Over:

Fien Cappaert

Fien Cappaert, een lieve, enthousiaste en spontane vrouw met een groot hart voor mensen.

Ze is afkomstig uit Veldegem en bijna 10jaar geleden afgestudeerd als gediplomeerd schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd voetverzorger en nagelstyliste.

Ook zij is zeer gedreven om te blijven bijscholen en gepassioneerd door ons geweldige vak.

Haar grootste passies zijn pedicure, alles wat te maken heeft met nagels en huidverzorging.

Met een grote portie enthousiasme staat Fien elke dag klaar om u tot in de puntjes te verzorgen.

Over:

Instituut Cleopatra

Dat onze job, onze passie en hobby is, dat zouden we je het liefst van al zelf eens laten ervaren en voelen. We willen u de beste dienstverlening bieden en zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Kwaliteit, vriendelijkheid en een grote glimlach staan op nummer 1 voor heel ons team.

In het brede aanbod vind je vast en zeker wat je zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen hebt, neem dan gerust contact met ons op.

Om u in alle rust te laten genieten, werken we enkel op afspraak en kunnen we de telefoon niet altijd beantwoorden. Maar dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug!

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Volg ons op Facebook en IG voor het laatste nieuws.

Er volgt nog veel meer!

Groetjes,

Lore, Fien & Lynn

“We hebben veel van hem geleerd over vriendschap en wat je allemaal kunt bereiken als team.”

Naam persoon

bottom of page