top of page

Spraytan

Spray tan: wat is het?

Een spray tan betekent niet overal hetzelfde. Vooraleer u dus aan een spray tan sessie begint, informeert u zich best over wat er precies staat te gebeuren. Bij Instituut Cleopatra kan u kiezen voor een manuele spraytan. Dit betekent dat een gediplomeerde consulente de sprayvloeistof (in een kleur naar keuze) handmatig over uw lichaam en gelaat zal vernevelen met behulp van een spraypistool. Op deze manier kan de spray tan 100% afgestemd worden op uw wensen.

Wilt u bijvoorbeeld vooral uw bruine benen accentueren? In dat geval kunnen we twee of drie laagjes sprayen op uw benen. Wilt u de focus leggen op uw gelaat (en décolleté), dan wordt hier meer aandacht aan besteed.

In samenspraak met mij wordt er een kleurvariant gekozen die aansluit bij zowel uw natuurlijke kleur als het gewenste bruiningsresultaat. Er is dus keuze uit meerdere kleuren.

Vooraleer de spray tan start, krijgt u indien gewenst een papieren string (u mag ook uw eigen donker katoenen ondergoed aanhouden indien u dit wilt), voetstickers om de onderzijde van uw voeten te beschermen, een haarnetje en wordt er een barrière-gel aangebracht op oa. uw ellebogen of plekken waar uw huid iets droger is.

Het is belangrijk dat u losse, donkere kledij meebrengt!

Spray tan: voor wie niet?

  • Klanten met een milde tot zware vorm van psoriasis of eczeem.
  • Klanten tijdens de eerste 6 weken van de zwangerschap
  • Klanten met een notenallergie

Spray tan: alles begint met een goede voorbereiding

De dag voor uw spray tan neemt u best een douche en geeft u uw huid een grondige scrub. De primer exfoliator van morrocan Tan is hiervoor perfect. Besteed extra aandacht aan de plekken van uw lichaam die van nature uit wat droger zijn zoals bijvoorbeeld ellebogen, knieën, voeten, enz. Vermijd het gebruik van body lotion, parfum, deodorant, dagcrème voor de spray tan. Body lotion maakt uw huid vettig en glad waardoor de sprayvloeistof niet goed geabsorbeerd kan worden door de huid. Deo kan ervoor zorgen dat er een verkleuring van de spraytan optreedt.

Kappersbezoek en ontharingen (scheren of met wax) plant u best in voor de spraytan (min.48u). Manicure of pedicure erna.

Spray tan: ga voor de ideale nazorg

Hoe kan u zo lang mogelijk genieten van uw spray tan? Hydratatie is het codewoord! Dagelijks smeren met een hydraterende bodylotion helpt uw spray tan kleurtje langer te behouden. Op deze manier zal de kleur ook geleidelijk aan vervangen in plaats van af te schilferen. Om uw kleurtje nog langer te behouden kunt u ook gebruik maken van de morrocan tan glow 2 in 1 extender.

Omschrijving
Prijs
Volledig lichaam
€ 38
Benen of gezicht en armen
€ 22
bottom of page