top of page

Info over onze Hydra vacuum

Dit is de ideale behandeling voor de drukke man of vrouw die er verzorgd uit wil blijven zien. De hydravacuum geeft een direct resultaat en bij de gewone behandeling met enkel ledtherapie sta je binnen 60 minuten weer buiten met een mooie, gezonde, stralende huid.

Wat doet de Hydravacuum precies?

Geen schuren meer, zoals bij microdermabrasie, maar een zeer effectieve milde vorm van hydradermabrasie met unieke serums. Deze serums spoelen de bovenste huidlagen, verzachten dode huidcellen en onzuiverheden (fruitzuurpeeling). Door deze te verwijderen (weg te zuigen), kan de huid nu effectief worden gevoed en gehydrateerd tot in de diepste lagen. Met de innovatieve Vortex-Fusing-techniek scheidt de toren effectieve antioxidanten, groeifactoren, hyaluronzuur en peptiden af ​​in de dermis. De hydravacuum ontgift en stimuleert je huid tot in de diepere lagen. Het vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van de vermoeide huid en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak waardoor de zuurstofopname verhoogt.

Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling, namelijk met een booster, een cocktail van puur hyaluronzuur, vitamines en andere anti-oxidanten.

Welke resultaten kunt u verwachten met deze behandeling?

Het resultaat is direct na de eerste behandeling zichtbaar.

Een supergezonde stralende huid!

De bloedcirculatie wordt verbeterd, je grijze huid gaat weer stralen, pigmentvlekjes, droge rimpels, fijne lijntjes en grote poriën nemen drastisch af.

Nieuw collageen, elastine en hyaluron worden de komende weken gevormd. Je huid wordt strakker, voelt gladder aan en krijgt weer volume, diepere rimpels worden opgevuld, wat resulteert in een duidelijk zichtbare en langdurige huidverbetering.

Gladdere huid:

De nieuwste behandeling om pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en verkleuring door zonneschade snel te verminderen en de huid te herstellen.

Voor wie is de Hydravacuumbehandeling geschikt?


• Fijne lijntjes en rimpels

• Huidverslapping

• Hyperpigmentatie en door de zon beschadigde huid

• Vette en onzuivere huid

• Grove poriën en rokerige huid

• Tekenen van huidveroudering

• Couperose en rosacea

Deze niet-chirurgische veilige behandeling geeft gegarandeerde resultaten en voelt zeer comfortabel aan. Voor deze behandeling is geen herstelperiode nodig, u kunt direct weer aan de slag.

Het optimale effect bereik je door hydra-microdermabrasie in kuurvorm te doen. Vier tot acht behandelingen na elkaar met 1 à 2 weken ertussen. Dit geeft het allerbeste en meest langdurige resultaat. Na elke behandeling ziet de huid er fris, vitaal en vol volume uit.

bottom of page